EXPOSITIE IN VORM EN KLEUR. De werkstukken zijn uitgevoerd in acryl op paneel. Beeldformaat 30 x 45. Ze worden geleverd in een donker blauwe houten lijst. Bij aankoop wordt een certificaat van echtheid verstrekt. Unicaat gegarandeerd.

uit 2014 tot 2015 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

"hier is geen kruid tegen opgewassen"

2015

Titel: "hier is geen kruid tegen opgewassen" Het schilderij is uitgevoerd in acryl op paneel, paneel formaat 30 x 45. Het werk wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Verzendkosten voor verzending binnen EU zijn inbegrepen. Voor verzending buiten EU een bijbertaling van € 15,00.

"als de ochtend valt zingen de dode bomen"

2014

Titel: "als de ochtend valt zingen de dode bomen" Het schilderij is uitgevoerd in acryl op paneel, paneel formaat 30 x 45. Het werk wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Verzendkosten voor verzending binnen EU zijn in de prijs inbegrepen. Voor verzending buiten de EU een bij betaling van € 15,00.

"als een spelde prikin een hooiberg"

2014

Titel: "als een spelde prik in een hooiberg" Het schilderij is uitgevoerd in acryl op paneel, paneel formaat 30 x 45. Het werk wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Verzendkosten voor verzending binnen EU zijn inbegrepen. Voor verzending buiten EU een bij betaling van € 15,00.

"de scheepstoeter als een menselijk zeebazuin"

2014

Titel:  "de scheepstoeter als een menselijk zeebazuin" Het schilderij is uitgevoerd in acryl op paneel, paneel formaat 30 x 45.  Het werk wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Verzendkosten voor verzending binnen EU in de prijs inbegrepen. Voor verzending buiten EU een bijbetaling van € 15,00..

"doorzichtig in het bruisend licht:"

2014

Titel: "doorzichtig in het bruisend licht" Het schilderij is uitgevoerd in acryl op paneel, paneel formaat 30 x 45.  Het werk wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Verzendkosten voor verzending binnen EU zijn inbegrepen. Voor verzending buiten EU een bijbetaling van € 15,00.  

"op de rotsen, de vogel snavel gekromd"

2014

Titel: "op de rotsen, de vogel de snavel gekromd" Het werk is uitgevoerd in acryl op paneel, paneel formaat 30 x 45. Het werk wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Verzendkosten voor verzending binnen EU zijn inbegrepen. Voor verzending buiten EU een bijbetaling van € 15,00.

"tussen de bergen is zij ontvlogen

2014

Titel: "tussen de bergen is zij ontvlogen" Het schilderij is uitgevoerd in acryl op paneel, paneel formaat 30 x 45.  Het werk wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Verzendkosten voor verzending binnen EU zijn inbegrepen. Voor verzending buiten EU een bijbetaling van € 15,00.

"wordtels en wormen, lauw zwellend zand

2014

Titel:  "wortels en wormen, lauw zwellend zand" Het werk is uitgevoerd in acryl op paneel, paneel fromaat 30 x 45.  Het werk wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Verzendkosten voor verzending binnen EU in de prijs inbegrepen. Voor verzending buiten EU een bijbetaling van € 15,00.